martes, 20 de octubre de 2009

per a què serveix friendfeed.

Tenir un compte a "Friendfeed" el que et permet és seguir als altres, veure que és el que fan, tant les imatges que acaben de penjar com també si tenen altres contes on accedir ( blogs, facebook, flickr, ...).

Friendfeed et permet intercanviar tot el que tu tens (fotos, videos, música,..) amb la resta de gent que tens agregada a la teva pàgina i també amb membres que formen part de friendfeed.

Per el que me pogut informar, que no ho sabia, quan un dels teus contactes actualitza la seva informació, la teua, de manera simultània també s'actualitza (molt extrany per cert).

El Friendfeed permet monitoritzar una serie de llocs web en busca de canvis i publicant aquests canvis com un RSS (els blogs i les noticies web t' avisen si ha hagut algun canvi. No tens que perdre el temps miran les pàgines web a veure si han hagut novetats, per a utilitzar-lo cal aprofitar un lloc web que et permeta gestionar totes les subscripcions)


Principalment Friendfeed, des del meu punt de vista serveix per a intercanviar informació amb els altres i estar tots interconectats els uns als altres per a poder-mos seguir en totes les pàgines i actualitzacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario