miércoles, 7 de octubre de 2009

blog de Mar-i-cel per a P24 Noves Tecnologies 2009-2010

Primer que res m'agradaria comentar que la idea de crear un blog és molt pràctica (i fàcil) per a aquesta assignatura, donat que ens ajudarà a moure'ns més pel món de l'internet i a assabentar-mos del que en general són noves tecnologies.

La idea del blog està molt bé com a eina de treball i comunicació entre nosaltres, pel que m'he informat, aquí podrem penjar fitxers per a compartir-los, preguntar dubtes a tots els contactes i així anar milloran en el que em face falta. Com no, ajudar a la resta en tot el que siga possible.

En aquesta assignatura sé que aprendrem moltissim, no només en noves tecnologies sino també per a un futur ser bons docents, i deixar de ser el que actualment molts són: mers transmissors del llibre als alumnes que no es limiten a dir ni una paraula més ni menys que la posada al llibre.
Està clar que els mestres no desapareixeran però pareix que ells mateixos siguen robots, que l'únic que fan es llegir des de la primera a l'última paraula tot el que posa al llibre i donar per finalitzada la classe sense saber si els alumnes han aprés alguna cosa i quasi m'atreviria a dir que sense saber ni ells mateixos què han explicat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario